Szolgáltatás

Csapatunk fő tevékenységei: teljeskörű kivitelezés, műszaki ellenőrzés tervezés, projektmanagment.

Design & Construction

Munitor Hungary Kft. megalapítása óta megrendelői igényeihez alkalmazkodva végzi kivitelezői tevékenységét,
mely elsősorban generálkivitelezést jelent, melyben mindig a legfontosabb szempont, a minőségi kivitelezés.

projekt-03-munitor-hungary-epuletepites-4
Generálkivitelezés
projekt-02-munitor-hungary-epuletepites-lakoingatlan-1
Szakkivitelezés
projekt-01-munitor-hungary-epuletepites-lakoingatlan-5
Műszaki ellenőrzés, projekt managment

Tervezés, belsőépítészet

Fontosnak tartjuk a a projekt tényleges megkezdése előtt a megfelelő időt fordítani az előkészítése. Ezzel garantálható az ütemtervnek megfelelően, határidőre minőségi munkát átadni. Ehhez elengedhetetlen a részletek kidolgozása, mind a tervre, mind kivitelezésre vonatkozóan.

Sajnos sokszor a rendelkezére álló építész és szakági tervek, műszaki leírások nincsenek összehangolva, részleteiben megtervezve, ezért az elmúlt években kivitelezői tevékenységünket tervezéssel egészítettük ki. Nálunk a tervezés nem az eredeti tervek (építész, tartószerkezeti, gépész, elektromos, kert) teljes megváltoztatást jelenti, hanem éppen azok alapján a részletek kidolgozását az egyes tervek összehangolását, kivitelezői szemmel történő ellenőrzését, pontosítását. A részletrajzok, csomópontok, gyártmánytervek elkészítését, ezek igazítását az aktuális projekt helyszíni körülményeihez, valamint egyeztetését a megrendelővel. Így a végeredmény a projekt minden résztvevője által előre kalkulálható lesz minden részletében. A részletek így egymással összhangban teremtenek harmonikus egységet, és elégedett ügyfeleket.

A cég megrendelői közt magánmegrendelők és nagyvállaltok egyaránt szerepelnek. Folyamatosan szem előtt tartva az ügyfeleink elégedettségét, határidőre minőségi munka átadását. Saját, rugalmasan átcsoportosítható munkavállalói létszámnak és a nagyszámú alvállakozói háttérnek köszönhetően tudjuk biztosítani helytállásunka a kisebb lakásfelújítástól, és családi ház építéstől, egészen a komplett iroda fit-out, társasház kialakításig vagy csarnoképítésig.

Generálkivitelezés

A Munitor Hungary Kft. fő tevékenysége a teljes kivitelezési tevékenység biztosítása a tervezési szakasz támogatásától a kulcsrakész átadásig. A Generálkivitelezés zökkenőmentes lebonyolítása és ezáltal egy magas minőségi szolgáltatás biztosítása megrendelőinek a kisebb lakásfelújítástól a nagyberuházásokig.

Rengeteg projekt kivitelezését végeztük, eddigi tevékenységünk során: lakások felújítása, családi házak komplett kivitelezése, iroda fit-out kivitelezés, mozik üzletek belsőépítészeti kivitelezése, acél vasbeton csarnoképítés, szerkezetépítés, stb.

Kivitelezési munkánk során folyamatosan egyeztetünk a projekt szereplőivel, és az előre elkészített ütemterv szerint végezzük a projektek megvalósítását. Munkáinkat a legtöbb esetben Generálkivitelezőként vagy Fővállalkozóként végezzük, de kisebb saját projektek esetében mint Beruházó is részt veszünk.

Szakkivitelezés

Generálkivitelezői főtevékenységünk mellett igény esetén hagyományos értelemben vett építőmesteri vagy szakági kivitelezést, akár egy-egy munkafolyamat kivitelezését is vállaljuk.

 • Szerkezetépítés
 • Kőműves és szakipari munkák
 • Gépészeti kivitelezés
 • Elektromos kivitelezés

Az elmúlt sok-sok év kivitelezése alatt speciális szakkivitelezési projektek is kerültek cégünk feladatai közé, így saját eszközökkel és tapasztalattal végzünk el a hagyományos szakkivitelezési feladatok mellett speciális gépeket igényeket megkövetelő feladatokat:

 • Vasbeton fúrás vágás
 • Gépi földmunka
 • Szauna, sóbarlang építés
 • Légtechnikai rendszerek tisztítása
 • Egyedi asztalosszerkezetek gyártása
 • Egyedi laktoszerkezetek gyártása
 • Medenceépítés

Műszaki ellenőrzés, projekt managment

projekt-01-munitor-hungary-epuletepites-lakoingatlan-5

A piaci igényekhez igazítva, több éves építőipari tapasztalatunk alapján tevékenységünk projekt manageri és műszaki ellenőrzési szolgáltatással bővítettük, ezzel is elősegítve saját cégünk és mérnökeink fejlődését, más kivitelezéseken tanult technólógiai tudásunk saját projektjeiken is kamatoztatjuk. Így biztosítva naprakészek tudunk lenni az aktuális építőipari trendekről, anyagokról, technológiákról, jogszabályokról, és szabványokról.

Műszaki ellenőri és projekt manageri feladataink során kizárólag a Megrendelő érdekeit tartva szem előtt biztosítjuk a projekt terv szerinti, az I. Osztályú minőségnek megfelelő Kivitelezését.

Tevékenységünk során igény esetén elvégezzük a tervek ellenőrzését, összehangolását, költségvetés ellenőrzését, vállalkozói szerződések előkészítését, munkaterület átadását, e-napló megnyitását- ellenőrzését, a kivitelezési munka folyamatos ellenőrzését, az átadás átvétel lebonyolítását, garanciális javítások lezárását.