Rólunk

A Munitor Hungary Kft dinamikusan fejlődő építőipari és mérnöki szolgáltató cég, ahol céltudatosan és hosszútávra tervezik a jövőt.

Fejlődő építőipari cég

A Munitor Hungary fiatalos, lendületes, építőipari cég, amely megalakulása óta minőség-orientált szemlélettel végzi a projekteket kivitelezését és ért el sikereket ezen a túlzsúfolt piacon. Vezetői céltudatosan és hosszútávra tervezik a szakmában, aktív munkával eltöltött éveket. Ahhoz a nemzedékhez tartoznak, akik fontossága miatt nagy tiszteletben tartják a múltat, de emellett tudják, hogy mindig a jövő felé kell fordulniuk. Elkötelezettek a modern kor technológiái iránt.

Előrehaladni kizárólag határozott elképzelések mentén lehetséges. Szeretnének akár lehetetlennek tűnő célokat is elérni, innovatív dolgokat létrehozni, de eközben esztétikus, kivitelezhető és lakható épületeket álmodnak meg, modern vagy akár klasszikus stílusban. Olyan megvalósítható konstrukciókban gondolkodnak, amellyel mindenkinek ugyanolyan megbízható, precíz és pontos partnerei lehetnek.

Kivitelezéssel elindított főtevékenység az elmúl közel 15 év tapasztalatai alapján, tervezéssel és műszaki ellenőrzéssel egészült ki. Tervezés és a kivitelezési volumen projektenként változik. Néhol projektek generáltervezése, de más projekten csak részletek tervezése (pl.: asztalos gyártmányterv, belsőépítészeti terv, kert tervezés, vagy kizárólag csomóponti részletek).

Tapasztalataink és referenciáink rendkívül változatosak

Cégünk a legkisebb magánszemélyektől a legnagyobb multinacionális vállalatok igényeinek megfelelően mindenhol képes helyt állni, maximális elégedettségre törekedve a kisebb lakásfelújításoktól egészen a hatalmas üzemcsarnokokig. Tapasztalataink és referenciáink rendkívül változatosak.

Minden projektet mérnöki szemlélettel kell megközelítenünk ez teszi lehetővé a minőségi kivitelezést, ehhez a részletek átlátása, szerekezetek anyagok szakági tervek összhangolása szükséges. A Megrendelői elképzelést kivitelezői tapasztalatunkkal kiegészítve lehet véglegesíteni és a megvalósítást elkezdeni, hogy valóban minőségi eredmény szülessen.

A Munitor Hungary azt vállalja, és teljes erőbedobással azt vallja, hogy a megbízhatóság, gyorsaság, hozzáértés és a minőség a kulcsa az építőiparnak.

projekt-03-munitor-hungary-epuletepites-5
projekt-03-munitor-hungary-epuletepites-1

Teljes körű, high-tech szolgáltatási paletta

Mivel tudjuk, hogy a magas minőség mindig lassabban térül meg, ezért akár évtizedekben számolunk. Az olcsóság nem lehet meghatározó kritérium, mivel a  minőséget, színvonalat és csúcstechnológiát semminél nem értékeljük többre. Olyan teljes körű, high-tech szolgáltatási palettát kínálunk, amely kizárólag a minőség megfizetésével egyenes arányos. A szolgáltatási kínálatunkat, mint tervezés, kivitelezés és műszaki ellenőrzés, mi tágan és összevonva értelmezzük, ezért globális, komplex szolgáltatásainkkal, és minőség-centrikus, hatékony, rugalmas, jól szervezett munkánkkal kívánunk minél nagyobb elismerést szerezni.

Mindezzel igazi jó példaként kívánunk szolgálni mindenkinek:

  • kivitelezőknek
  • vállalkozóknak
  • építtetőknek
  • beruházóknak egyaránt

Publikációk

Év Homlokzata 2014
Budapest rejtett kincse ez a 32 nm-es álomlakás, amit mindenki amerikainak hisz
Fekete álomkonyhás 32 nm-es kislakás budapesten – ezt te is látni akarod!